Usluge

Montaža

Montaža

Kao što su naša vrata izrađena s najvišim stupnjem kvalitete i brige, takav je i naš proces montaže kupljenih vrata. Bilo da ugrađujete prva vrata ili zamjenjujete stara, možete računati da će proces biti brz i bezbolan za vas. Posebnu brigu ulažemo u protuprovalnih vrata, koja će biti ugrađena po najvišim sigurnosnim standardima. Sva vrata se potpuno prilagođavaju vašem zidu, uključujući nosive elemente, bravu, štok i cilindar. S time se postiže maksimalna zvučna te toplinska izolacija.

Brave i cilindri

Brave i cilindri

Ako ste ostali zaključani izvan stana ili vam je provaljeno u stan, radimo zamjenu postojećih brava u najkraćem roku, bez obzira na model vrata. Ako je potrebno, radimo i zamjenu cilindara. U prodaji imamo sve tipove brava i cilindara za protuprovalna vrata (sefovska , cilindrična , električna cilindrična , kombinacija sefovske i cilindrične , kombinacija dvije cilindrične brave , te samozaključavajuča elektronska brava). Ako želite povećati vašu sigurnost, radimo prepravak protuprovalnih vrata iz sefovske brave u napredniju i noviju cilindričnu bravu. 

Servis

Servis

Iako vlasnici i stanoprimci čine mnogo toga za održavanje i očuvavanje garažnih i ulaznih vrata kao najvažnijih vrata kuće ili stana, svim vratima je ipak s vremena na vrijeme potreban servis, provjera i održavanje od strane profesionalnog osoblja. S odabirom našeg redovitog ili neredovitog servisa ćete osigurati dugovječnost vaših vrata te tako si dugotrajno uštedjeti novac jer će funkcionalnost i izgled vaših vrata biti očuvani.

Hitne intervencije

Hitne intervencije

Nesreće se događaju svaki dan, ali s nama možete biti sigurni da ćemo riješiti vaš problem u najkraćem mogućem vremenu, bez obzira na situaciju. Hitne intervencije uključuju otvaranje PVC, metalnih i drvenih protuprovalnih, ulaznih i sobnih vrata uslijed slučajnog zatvaranja, blokiranja brave ili gubljenja ključa. Također izrađujemo nove ključeve svih vrsta specijalnih i običnih ključeva. Sve odrađujemo bez oštećenja vaših vrata i po hitnom postupku, gdje god se nalazili. Vaša vrata će biti servisirana do maksimalne funkcije za rad.

Pomoć u kući
Bravar

Gratis polica - pomoć u kući na 1 god.